HTML

Posca a közszolga

Kinek higyjen a szegény közszolga, Caesarnak vagy Brutusnak? Legjobb Cicerónak.

Linkblog

Friss topikok

Kötelező magándemokrácia

2012.06.29. 23:13 Posca

Obama figyelmeztette a legfelsőbb bíróságot, hogy nem a nép által választott  testületként ne bírálja felül a nép által választott kormányzat által bevezetett egészségügyi magánbiztosítást. Ha csak ennyinél maradunk és Magyarországra helyezzük a megnevezett – és nem több ! –  történéseket, akkor ez a demokrácia által elkövetett fideszista-obamista skandalum. Az ATV véleményvezére, a 700-as klub karizmatikus Pat Robertsona így is tálalja.

Mégis, van különbség? Van hát. Amerikában a nép 30%-a nélkülözött eddig minden egészségbiztosítást, Magyarországon eddig 100%-nak volt ilyen. A kötelező magánbiztosító rendszer Amerikában ezt kívánta növelni,. Magyarországon csökkenteni, hogy itt is elérjük Amerika áldott szintjét.

Szólj hozzá!

Címkék: demokrácia kapitalizmus baloldal egészségbiztosítás öngondoskodás

A bejegyzés trackback címe:

https://posca.blog.hu/api/trackback/id/tr414620012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása